"Дуже важлива гра, дуже важка гра. Ми не мали достатньо часу, щоб добре підготуватися до цього матчу, але я вдячний гравцям. Ми працювали з командою лише 5 днів, і за цей час ми зіграли дві гри. Дуже мало часу. Після першого тайму ми показали інший рівень гри. Ми взяли дуже важливі три очки і будемо готуватися до гри з Мальтою.

Що було з командою в перші 50 хвилин і які я аргументи знайшов у перерві? Говорити, що "ми спали" у перші 50 хвилин було б неправильно – збірна Македонії діяла дуже якісно. Подивіться на склад цієї команди – він дуже серйозний. У них дуже досвідчені гравці – жодного футболіста молодше 21 року. Після першого тайму ми трохи перебудували гру, і гол Забарного став дуже важливим. Після цього голу ми вже були впевнені у своїх силах.

Чи не була зайвою гра з Німеччиною з огляду свіжості? На мій погляд, з точки зору нашого виступу у першому таймі, так, була. Але ж ця гра була дуже важливою для України, тож я вдячний Німеччині, яка допомогла нам з цією грою. З точки зору результату, я вважаю що ця гра не була зайвою.

Ми почали перевертати гру не з 55 хвилини, а з 46 – ми почали діяти більш інтенсивно. У першому таймі не було інтенсивності. Чому? Так буває, це нормальні речі – коли гравець не входить у гру. Дуже важливо вчасно його змінити. Я впевнений, що у наступних матчах ці гравці, які були замінені, будуть діяти більш інтенсивно.

Перерва була дуже важливою: гравці переосмислили, що їм потрібно робити у другому таймі на полі. Я порадив своїм хлопцям змінити темп гри. Македонія тримала дуже високий темп гри, і ми мали грати не гірше. Були й інші поради у перерві, але цю я вважаю найважливішою.

Конопля сьогодні – один із героїв матчу. Він не лише забив, а й добре зіграв у обороні", – сказав Ребров на післяматчевій прес-конференції.