"Дивіться, одразу розставлю всі крапки над "І". До Андрія Миколайовича як до спортсмена – немає не те що жодних питань, взагалі немає нічого, тому що для мене він є легендою українського футболу, одним з кращих за час Незалежності України. Він є прикладом для багатьох, для мене він був кумиром.

Але як громадянин, як волонтер, як амбасадор – є дуже багато питань.

Дивіться, у чому наша проблема. Наша проблема, що ми з 2014 року програємо інформаційну війну росії. В усіх аспектах. Нас просто виносять "в нуль". І зараз це продовжується. На фронті ми виграємо, а в інфопросторі програємо.

Шоубізнес – їздили, виступали, робили концерти. Спортсмени – також нічого не казали протягом 8-9 років. Прості люди непублічні ходили на концерти Басти-шмасти, фоткалися з всією цією хрінню, яка приїжджала до нас. Цим всім ми показували Європі, що в нас нічого немає. Ну АТО. Вони казали: "У вас конфлікт". Розумієш?

Зараз, коли почалася повномасштабна війна ці люди… Не хочу казати "перефарбувалися". Дійшло до них, що у нас війна. І я більше кажу зараз про публічних людей.

Перші 3-4 місяці – так, виставляли, записували плаксиві відео, те, все. Зараз вже немає такої інфовійни від публічних осіб. Раз у 2 місяці виставити ретвіт чи пост Зеленського – це не то. В Європі забувають, що таке війна.

Коли ти амбасадор United24 та є лідером думок, то на тебе дивляться у всьому світі, в Європі, ти є прикладом для багатьох людей. Ти не маєш права робити такі помилки. У мене немає питань до Джоковича – це топспортсмен, мені казали, що й людина-топ. Але зараз треба обирати: біле чи чорне, демони чи ангели. Ну не можеш сидіти на двох стільцях.

Він Стаховському написав приватне повідомлення, чим допомогти. Приватне, не публічне. А завтра він виступає і каже повернути російських та білоруських спортсменів. Ми всі записуємо відео проти того, щоб росіяни і білоруси змагалися, всі олімпійські чемпіони. Всі записуємо-записуємо, а Джокович каже, щоб допустити їх. І ти сидиш з ним поруч", – розповів Зозуля SportArena.