Зокрема Bild опублікував матеріал із заголовком "Можна перенести домашнє Євро на 2028-й?". Редакція висловила претензії до роботи головного тренера Фліка та стурбована грою, яку показала Бундестім.

"Цього дуже мало, містере Флік! Що відбувається з нашою збірною? З Україною команда знову показала жахливу гру. За рік до чемпіонату Європи не видно просвітку. У важливому тисячному матчі були дуже погані відрізки.

Після швидкого гола з елементами удачі пішли дилетантські помилки. Українці мінімальними зусиллями перевернули гру. Терпець бременських вболівальників увірвався. Переповнений стадіон освистав збірну, скандуючи "Вердер".

Бундестім провалилася в Катарі, а жодного покращення не помітно досі. Гансі Флік каже, що в нього є план, але вболівальники нічого не бачать. В голові не вкладається, чому тренер посадив у запас три головні надії – Хаверца, Вірца та Мусіалу.

Містере Флік, у нас мало часу! Гансі мусить реабілітуватися в матчах з Польщею та Колумбією. Інакше ми будемо обговорювати не лише склад збірної на Євро-2026, а й позицію головного тренера", – цитує матеріал Bild "Футбол 24".

Також збірну Німеччини розкритикували такі імениті видання як Kicker, Sport1 та Sky. Вони відзначили провал у захисті та невиразну гру.