"Мрія здійснилася. Усі ці хлопці тут (показав на вболівальників – прим.) чекали, не знаю, скільки років. Вони заслуговують, ми заслуговуємо. Протягом останніх років ми були такими близькими. Просто хочу подякувати всім.

Це було нелегко. З якою ж командою ми зіткнулися, як вони захищаються та контратакують. Ми віддали все. У першому таймі я виступив погано, грав х***во. Пеп підбадьорив мене, довелося змінити менталітет. Але фінали саме такі. Не можна розраховувати на хорошу гру, як завжди. Є емоції та нерви.

Я мав на думці пробити сильно, але... м'яч зайшов у ствір воріт. Було безліч думок. Я ніколи не думав, що вийду у фінал Ліги чемпіонів, не кажучи вже про гол. З роботою все вдається, дякую всім, хто повірив у мене.

Ми змагалися як тварини. Хочемо більшого. Більше амбіцій. Це мрія. Цей момент ніколи не повториться. Сподіваємося, наступного року повторимо, але заслуговуємо на святкування. Усі ці гравці, які зробили клуб великим – Агуеро, Давід Сільва – цей трофей для них", – сказав Родрі для BT Sport.

Зазначимо, Манчестер Сіті став переможцем Ліги чемпіонів сезону 2022/23, мінімально перегравши Інтер. Саме Родрі став автором єдиного гола.