У сезоні, що завершився, Чуквуезе провів за "жовту субмарину" 48 поєдинків у всіх турнірах, відзначившись 12 голами та 10 асистами. Зараз ЗМІ говорять про зацікавлення до бомбардира від кількох європейських грандів. Зокрема, мова йде про Реал та Мілан.

Сам Чуквуезе ці чутки не коментує. Натомість висловлює вдячність своїй теперішній команді та одноклубникам. "Пау Торрес – мій брат. Він завжди не дозволяв мені сидіти вдома, хоч я не розмовляв іспанською і не розумів її. Думаю, Вільяреал – це найкраще, що могло зі мною статися. Я ніколи не дізнаюся, як би все було, якби мене врешті-решт вибрав Арсенал", – цитує Чуквуезе Marca.

Також гравець збірної Нігерії пригадав дитинство у злиднях: "Моя мати хотіла, щоб я ходив до школи і тренувався. Але я сказав їй, що хочу зосередитися на лише на футболі. Тоді вона спалила мої бутси і форму.

Моє дитинство було нелегким. Я з бідної сім'ї. Важко прийти зі школи додому і не мати нічого їсти. Мені доводилося ходити до друзів, щоб щось покласти в рот або навіть попити води".