"Серпневі кваліфікації Ліги Конференцій кияни проведуть на 14-тисячному бухарестському Гіулешті. Там же плануються групові ігри в разі проходу в ЛК. Цей варіант місяць тому став безальтернативним відтоді, як було ухвалено рішення про майбутнє Луческу в клубі.

Для румуна вкрай важливо, з огляду на стан здоров'я, максимально утриматися від далеких численних переїздів, тим паче з варіантом тривалого перебування в рідній домівці. Луческу особисто домовлявся з президентом Рапіда. Затримка була пов'язана з простої причини – Рапід вів боротьбу до останнього туру з Універсітатею і Клужем за 4-те єврокубкове місце, врешті-решт програвши її.

Альтернативним варіантом розглядався стадіон Зімбру в Кишиневі, але він відпав через те, що більшість молдавських єврокубкових команд вирішили свої кваліфікаційні матчі ЛК грати саме там. Одночасно з вибором Бухареста прогнозуємо для ДК і зміну дислокації в проведенні низки літньо-осінніх домашніх ігор УПЛ. Одеса", – повідомив Telegram-канал Динамо Киев Inside.