Матч Фіорентина – Вест Хем відбудеться 7-го червня на Еден арені у чеській Празі. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом.

"Фіалки" пробились у вирішальну стадію, здолавши за підсумком двох матчів швейцарський Базель (4:3). Загалом у поточному розіграші Ліги конференцій підопічні Вінченцо Італьяно наколотили 36 голів, встановивши новий рекорд турніру. Водночас є питання до оборони італійців в матчах з польським Лехом (2:3) і турецьким Башакшехіром (0:3).

В Серії А Фіорентина не може похизуватися високими успіхами – 8 місце (56 очок). Проте в Кубку Італії команда Італьяно дісталась до фіналу, де поступилась Інтеру (1:2).

На шляху до вирішальної стадії Вест Хем не програв жоден з 12 матчів, розписавши лише 1 нічию. У 1/8 фіналу лондонці здолали АЕК з Ларнаки, а у півфіналі пройшли АЗ. Тоді як в АПЛ "молотобійці" фінішували тільки 14-ми.

До матчу обидві команди підходять без серйозних кадрових проблем. "Фіалкам" не допоможе резервний кіпер Сальваторе Сірігу. У лондонців втрата більша, але не критична – нападник Джанлука Скамакка.

Надійний букмекер FAVBET вважає Вест Хем фаворитом фіналу Ліги Конференцій. Коефіцієнт на перемогу "молотобійців" становить 2.78. Фіорентину також не поспішають списувати з рахунків – 2.85.

Фахівці не плекають надії на результативний матч. Тотал більше 2.5 оцінюється коефіцієнтом 2.31, аналогічний тотал менше – 1.71. Гол Денні Інгза або Артура Кабрала помножить ставку на 3.50.