Спекотна красуня поділилася в Instagram ефектною світлиною. Дівчина одягнула купальник у кольорах Хорватії та зробила фото прямо на березі моря – хвилі додали родзинки.

Кьолл поставила запитання своїй аудиторії: "Напишіть в коментарях, прапор якої країни ви б хотіли бачити в моїй новій колекції купальників?" Серед відповідей було безліч варіантів країн, однак шанувальники не забули залишити компліменти для брюнетки: "Ти дуже сексуальна", "Дивовижна", "Складно відвести погляд".

Нагадаємо, хорватка завоювала шалену популярність після чемпіонату світу з футболу в Катарі завдяки своїм провокативним образам. Після повернення з Мундіалю вона кілька разів з'являлася на матчах НБА та перегонах Формули-1. Також спекотну брюнетку помічали в компанії репера Дрейка та зіркового боксера Флойда Мейвезера. Окрім того, вона зізнавалася у симпатії до Володимира Кличка.

Додамо, нещодавно Івана почала ділитися з підписниками фото та відео зі своїх тренувань. Наразі за Кньолл в Instagram стежать уже понад 3 мільйони фоловерів.