"Щодо цього спортсмена, то буду дуже відвертим. Я повинен попросити вибачення перед фанами Корінтіанс за невдалий трансфер, який ми здійснили. Для того, щоб носити футболку нашого клубу потрібна сміливість та індивідуальність. Той, кого я вважаю за краще не називати на ім'я, був боягузом і, перш за все, брехуном.

Мені шкода, що наші вболівальники побачили його в футболці Корінтіанс. Ми дбаємо про футболістів, які грають за нашу команду, і шануємо цінності нашого клубу: силу, смирення, рішучість. Крапка у цій темі. Ми не будемо більше говорити про це", – заявив менеджер для ESPN.

Контракт гравця з Корінтіансом був розрахований до кінця 2023 року, проте футболіст вирішив достроково розірвати угоду та відсудити у клубу понад 700 тисяч доларів. Юристи форварда намагалися зробити це через процедуру судової заборони, але отримали відмову. Футболіст продовжуватиме відстоювати свою позицію у суді.

За бразильську команду Жуніор провів 21 поєдинок та забив лише один гол. Раніше була інформація, що у його послугах зацікавлені кілька команд з Близького Сходу.

Нагадаємо, Мораєс перебрався до Латинської Америки з донецького Шахтаря після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Натуралізований нападник 11 разів грав за команду "синьо-жовтих" та забив 1 гол. До слова, в УПЛ футболіст також запам'ятався виступами за Металург Донецьк та Динамо.