Перед останнім туром сезону на фанатів Серії А очікувала заруба між Інтером та Лаціо за друге місце. В активі у "нерадзуррі" 69 залікових балів, у "блакитних" – 71. Тож сьогоднішні протистояння мали вирішити долю срібла. Інтеру дістався складніший суперник – Торіно (9 місце, 53 очки), римляни зустрінуться з Емполі (14 сходинка, 43 пункти).

Нагадаємо, невдовзі на підопічних Сімоне Індзагі чекає фінал Ліги чемпіонів. Десятого червня "чорно-сині" зійдуться у вирішальній битві найпрестижнішого єврокубка з Манчестер Сіті.

Перший тайм завершився мінімальною перевагою міланців. Ворота Торіно потужним ударом з-за меж штрафного майданчика вразив Марцело Брозовіч. Асист у свій актив записав Ромелу Лукаку.

По перерві схожим голом міг відзначитися Едін Джеко, який розряджав гармату здалеку, але м'яч просвистів повз праву стійку. Невдовзі Торіно відповів небезпечним ударом Яна Карамо, але фантастичний сейв Хандановіча врятував Інтер. Згодом Джеко мав ще одну нагоду відзначитися, але господарів вкотре підстрахувала стійка.

У доданий час форвард туринців Санабрія змарнував шанс на нічию, не влучивши по м'ячу за кілька метрів від порожніх воріт. Відтак 1:0 – мінімальна перемога команди Індзагі. Інтер зберігає шанси на срібло Серії А. Зараз йому залишається сподіватися, що Лаціо не переможе у своєму поєдинку – римляни розпочнуть гру проти Емполі о 22:00.