Виклик до національної команди на червневі поєдинки отримали 28 гравців, 4 з яких грають на росії, повідомляє прес-служба федерації.

Серед них опинилися Георгій Арутюнян з Краснодара та Наїр Тихнізян з Локомотива, які грають в обороні, а також атакувальні півзахисники Едуард Сперцян(Краснодар) та Хорен Байрамян (Ростов).

До слова, Петраков вдруге викликає до розташування збірної Вірменії гравців з російських клубів. Минулого разу перед матчем з Туреччиною українець викликав той же квартет, що й цього разу. Один з них, зокрема Наїр Тікнізян (Локомотив), свого часу захищав кольори молодіжних збірних росії та має громадянство країни-терористки, але вирішив згадати про своє коріння та повернувся до "арцівнер".

Нагадаємо, тренувальний збір триватиме з 8 по 14 червня. Вже 16 червня збірна Вірменії, під проводом екс-наставника синьо-жовтих, зіграє виїзний матч з Уельсом, а 19-го проведе домашній матч з Латвією. Першого туру відбору на чемпіонат Європи 2024 року Вірменія зазнала поразки від Туреччини (1:2), тому в їхньому активі 0 балів.