До заявки українського фахівця потрапили 15 гравців, які виступають в іноземних чемпіонатах (за межами Вірменії). Серед них 4 футболісти, що грають за російські клуби, повідомляє тамтешня федерація футболу.

Це Георгій Арутюнян (Краснодар-2), Едуард Сперцян (Краснодар), Хорен Байрамян (Ростов) та Наїр Тікнізян (Локомотив). Останній з них свого часу захищав кольори молодіжних збірних росії та має громадянство країни-терористки, але вирішив згадати про своє коріння та повернувся до "арцівнер".

Додамо, збірна Вірменії проведе домашній поєдинок проти Туреччини в рамках відбору на Євро-2024 вже 25 березня у Єревані.

Повний список: Вараздат Ароян (кіпрський Анортосіс Фамагуста), Камо Ованнісян (казахська Астана), Андре Чалішер (шведська Броммапойкарна), Хорі Арарат (колумбійський Індепендьєнте), Едгар Бабаян (данський Вайле), Тігран Барсегян (словацький Слован), Лукас Селараян (американський Коламбус Крю), Жирайр Шагоян (болгарський ЦСКА), Ваан Бічахчян (польська Погонь), Саргіс Адамян (німецький Кельн), Норберто Бріаско (аргентинський Бока Хуніорс).