"Футболісти читають інтернет, вони в курсі всіх останніх новин і чуток. Звісно, у них виникають певні запитання, і це нормально. Але я сказав їм не відволікатися, а максимально зосередитися на підготовці до гри з Інгульцем, яка матиме величезне турнірне значення для всіх нас.

Тішить, що хлопці поставилися до моїх прохань із розумінням, віддаються на тренуваннях повністю, байдужих немає. Вони – професіонали. Найважливіше – це виграти завершальний матч сезону. Все інше – потім. Пролунає останній фінальний свисток, тоді й визначимо з президентом клубу: як і в якому напрямку рухатися. Поки що всі думки про Інгулець", – наводить слова Вірта офіційний сайт рівнян.

Нагадаємо, що фахівець очолив Верес у 2019 році та вивів команду з Другої ліги до еліти. В поточному сезоні рівняни демонструють не найкращі результати, тож зараз перебувають в зоні перехідних матчів. А в останньому турі УПЛ Верес зіграє проти Інгульця.

Як повідомляли деякі українські ЗМІ, 49-річного Вірта на тренерському містку "червоно-чорних" може замінити Остап Маркевич або Сергій Лавриненко.