"Думаєш, мені лежить душа до СК Дніпро-1? Мені дзвонять журналісти й питають: "Артеме, зараз у нас заруба, кінцівка сезону. Дніпро-1 чи Шахтар?" Який Дніпро-1? Нема Дніпра того! Розумієш, мене, бл*дь, бісить цей клуб, реально. Після всіх подій, яке зробило справжнє Дніпро, з історією… Те Дніпро, яке було справжнім – справжні фанати, ультрас.

Нещодавно мені зробили презент з "нульовки", підписали (прапор – прим.) "Від ультрас Дніпра". Вони з перших днів пішли воювати, захищати країну. Бл*дь, мені досі болить за Дніпро, от реально. Стільки час пройшло, але я думаю: "Як можна було так вчинити з таким клубом?"

Сама та атмосфера, той колектив. Ну це було щось, бл*дь, мега! Нам 10 місяців не платили зарплату, але ми сіли з командою, домовилися і працювали, ніхто не халтурив. Хто залишився в команді – всі працювали – на полі, поза ним були всі разом. Дійсно як одна команда. Те, що не заплатили гроші – та х*р з ними, бл*дь. Вони б не завадили, звісно, але якщо не заплатили – що ти вже зробиш? Але те, які емоції пережили – фінал Ліги Європи, сама атмосфера…

Коли вже на фінал не було форми, Русол та Ротань докупляли на фінал форму за свої гроші. Я пороздавав дох*ра футболок, мені завжди пиз*юлей давали за футболки. Тому, ті емоції, та атмосфера, які були – це на все життя. Мені досі це душу гріє. Сподіваюся, в майбутньому, що все-таки справжній Дніпро відродиться – з тою правильною емблемою", – заявив Федецький Брутальному футболу.