"Чемпіонський настрій. Емоції змішані, але приємні. Багато зусиль доклали цього року, який був непростим, в екстремальних умовах під час війни ми видали історичний феєричний сезон. Ми хочемо показати, що в Україні є життя, як ЗСУ б'ються за нас і за нашу свободу. Мінімум, що ми можемо робити – битися на футбольному полі, як і вони.

Я багато працював для цього зі своїм тренерським штабом, який робить мене кращою людиною і кращим тренером, бо вони часто шукають рішення, які я сам не бачу. Для того й існує тренерський штаб. В першу чергу, це тренерський штаб, який складається з людських відносин, людських факторів. Вони чемпіони над чемпіонами. І тому я дуже щасливий. Це також їх величезний успіх.

Останній матч з СК Дніпром-1 – це була доля. Так мало бути. По-іншому було неможливо. По-іншому ми не могли закінчити. Ми почали сезон феєрично, більшу частину сезону провели з хорошою грою, хорошими емоціями, захопили цілу Європу. Можливо, це була доля, що ми грали проти команди, яку я тренував 2 роки. Ніби грав сам проти себе.

Перемігши їх, я обіграв сам себе. В екстремальних умовах, в такий важкий період, я без сім'ї живу вже 3 роки в Україні… Я поважаю вас, як справжній українець, але все одно мені не вистачає сім'ї, щоб вони дали мені підтримку у важкі моменти, щоб долати труднощі.

Думаю, ми заслужили це. Ми подарували багато емоцій воїнам, які нас підтримують. Для нас це мотивація, щоб повторити це наступного року. Будемо відпочивати та ментально готуватись на новий сезон", – сказав Йовічевіч у коментарі для YouTube-каналу Шахтаря.