"Це сором! Ось насправді, це величезний сором те, що відбувалося! Мені настільки було гидко на це дивитися... У нас в країні війна. Хіба немає де побитися? У нас є де захищати свої принципи. Мені було дуже соромно за кожного футболіста, які там були. У нас одні не вміють програвати, а інші не вміють вигравати. Де ця повага? Де респект один до одного?

Коли ви навчитеся поважати ту роботу, яку виконують ваші колеги? Стрибок з двох ніг на 90-й хвилині, ззаду, за рахунку 3:0 в чемпіонському матчі – це найбільша гівнистість, яка може бути взагалі в футболі. Але те, що далі робилося, це взагалі не лізе ні в які ворота. Я не хочу гадати, хто кого провокував. Просто поважайте один одного! Ви робите одну справу. Там є люди, які захищають, щоби ви мали можливість цю справу робити. Та вийдіть і обніміться після гри, привітайте одне одного, потисніть руки. Що ви на всю країну робите? І це стосується всіх.

Я найбільше боявся, коли почалася накрутка по прикладу: Шахтар – не справжній чемпіон, якщо СК Дніпро-1 їх обіграє. Та що ви говорите? У нас є турнірна таблиця. Навіть якби Шахтар програв, але потім виграв у Ворскли, то він би став чемпіоном, і я би його вітав, і це правильно. Є певні правила. Для чого ця накрутка? Докрутилися?

Як може спасти на думку людині на 93-й хвилині стрибати в цьому підкаті з двох ніг. Мені просто цікаво, для чого? Все, уже чемпіони. Прибили по-футбольному, для чого це було стрибати? Я би покарав кожного із футболістів, які брали участь в цій бійці і кожному дав би дискваліфікацію по пів року. По трансляції пройтися і покарати винних. Хай думають, що роблять далі", – зауважив Циганик в програмі Циганик Live.