Нагадаємо, Арсенал програв боротьбу за золото в АПЛ Манчестер Сіті. "Містяни" стали чемпіонами достроково. "Каноніри" самі подарували трофей супернику, поступившись Ноттінгему у передостанньому турі (0:1).

Щоб хоч якось втішити команду Зінченка GreenGirlBella (справжнє ім'я Арабела Міа), влаштувала еротичний перфоманс під час останньої гри підопічних Артети в цій кампанії. Модель Only Fans вирішила на Емірейтс оголеною – її тіло вкривав лише бодіарт. Спокусниця нанесла на тіло "віртуальну" форму Арсенала, виконану фарбою. Перед початком поєдинку проти Вулверхемптона Арабела прогулювалася біля стадіону та навіть брала інтерв'ю в ошелешених вболівальників.

До слова, у тому поєдинку "каноніри" розтрощили "вовків" з рахунком 5:0. Сезон вони завершили зі сріблом, відставши від Манчестер Сіті на п'ять очок.

Додамо, модель зізналася, що провести день у такому образі було дуже виснажливо. Натомість підписники оцінили її крок: "Я в захваті", "Нереально", "Приголомшлива робота", "Надолужила втрату титулу".