"От в Карпатах така х**ня: "Фєдя, тобі не платимо 50% зарплати за цей місяць, бо в тебе зниження спортивної майстерності".

Минулого матчу я забив 2, а в цьому не забив – значить я слабий став. Штрафи прописані, якщо прийшов "набуханий", в стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння. Але такого в нас не було. Часом президенти надумували собі якісь підстави, щоб просто не платити зарплату. От і все.

Проблема така, що клуб належить одній людині, яка вибирає що їй робити. В Німеччині, Іспанії та Англії є рада директорів, яка розв'язує питання.

А в нас – сьогодні заплатив, а завтра – "Пішов ти н***р, ти х***во відіграв. Йди, б***ь, в дубль, тренуйся з дублем". Як Смалійчук мені казав: "Фєдя, ти сьогодні на збори не летиш, ти йдеш тренуватися з дублем". Кажу: "Олег, а чого?". Він: "Ну б***ь, тебе в клубі поважають, нормально ставляться, а мене ніхто не поважає, тому п***й в дубль". Ти розумієш логіку людини?

"Дати" Смалійчуку Карпати – це те саме, що дати мавпі в руки гранату. Там біля себе зібрав таких безтолкових, і вони бігали: "Давайте будемо Patreon робити, народну команду". І що, допатронилися? Я зразу казав, що це афера. Звичайна афера. Але на це велися", – розповів Федецький Брутальному футболу.