Динамо не мало ніякої турнірної мотивації, адже достроково забезпечило собі четверте місце. Тому "синьо-білі" приїхали до Рівного, щоб зіграти у своє задоволення. Натомість Верес прагнув уникнути перехідних матчів, тому у першому таймі створив більше гострих моментів.

Пасіч з гострого кута пробив вище воріт, а Шарай змарнував вихід віч-на-віч з Бущаном, задалеко відпустивши м'яч. Вкотре шедевром міг відзначитись Андрієвський, але його удар зі штрафного прийняла поперечка.

На початку другого тайму каркас воріт "вовків" знову перевірив Рамірес. Втім вже у наступній атаці форвард прибрав Когута та відкрив рахунок. На 66-й хвилині Волошин переграв голкіпера, проте його удару трохи бракувало влучності. Під кінець гри рівняни заробили одинадцятиметровий – від нічиєї киян врятував Бущан.

Відбитий пенальті надихнув команду Шовковського на фінальний розгром: Гармаш елегантно перекинув Когута, а Волошин вдало зіграв на випередженні.

В останньому турі "біло-сині" зіграють з Металістом 1925. А підопічні Юрій Вірта зустрінуться з Інгульцем, який теж ризикує втратити прописку в еліті.