"Переконаний, що Жутгла та Яремчук взаємодоповнюють один одного і більш ефективні, коли грають разом в атаці. В ідеальній формі Роман – футболіст з хорошою швидкістю та грою у глибині поля, ми знаємо це за його виступами за Гент та збірну України. А Жутгла – це досвідчений гравець, який може вмикатися та вимикатися в потрібні моменти.

Я навіть говорив про це з Ріком Де Мілом, але він дав точно таку ж відповідь, що й Карл Хуфкенс (попередній тренер Брюгге, – прим. Спорт 24) на початку сезону "Я думаю про це, але тоді у нас будуть проблеми, коли ми втратимо м'яч", – наводить слова Джбарі Voetbalkrant.

Нагадаємо, трансфер Яремчука став рекордним для бельгійського клубу. Торік Брюгге викупив форварда у Бенфіки за 17 мільйонів євро. Проте дебютний сезон виявився для українця вкрай невдалий: у 26 матчах Роман забив лише 3 голи та віддав 2 результативні передачі.

Відзначимо, що до наступного сезону "чорно-синіх" готуватиме новий наставник – Ронні Дейла. 47-річний фахівець перейде зі Стандарда та замінить Ріка де Міла на посту головного тренера.