"Вечір на Олд Траффорд проти Манчестер Юнайтед став ще одним розчаруванням Мудрика. У нього приголомшлива швидкість, він демонструє явне бажання вчитися і вдосконалюватися, тому з цієї точки зору він заслуговує на можливість належним чином пристосуватись до команди, піти у відпустку, повернутися на підготовку та знову узятися до роботи наступного сезону.

Найбільша проблема для нього те, що він намагається відповідати ціні. Витрачати 88,5 мільйонів фунтів на гравця, який провів менш як 50 матчів за Шахтар, було великою авантюрою. З погляду професійного футболу, Мудрик ще дитина – по суті, він гравець молодіжного складу, який нещодавно був переведений до першої команди.

Якби він пройшов через академію Челсі і витримав ті ж шість місяців, ніхто б не чинив такий тиск. Але той факт, що його підписали майже за 100 мільйонів фунтів, показує, наскільки божевільним був цей трансфер", – розповів Коллімор для CaughtOffside.

Дебютний сезон в англійському чемпіонаті став справжнім випробуванням для молодого гравця. Через невпевнені виступи багато ЗМІ та експертів критикують Мудрика та вважають його трансфер провальним. У нинішньому сезоні Михайло провів за "пенсіонерів" 15 матчів та віддав дві результативні передачі.