– Вам запам'ятався той вирішальний гол у ворота ПСЖ?

– Це гарний та важливий гол. Емоції переповнювали. Я знав, що Марсель не вигравав у Парижу дуже довго. Але я не просто хочу забити. Якісні гравці мають демонструвати стабільність. Ви повинні провести вісім або дев'ять ігор з десяти. Не так, що 1 матч добре, а потім 2 наступних погано. Це те, до чого я прагну. Уже коли я приїхав до Італії, перші 20 ігор не забивав. Проте потім я провів 130 матчів, забив 30 голів і віддав 25 результативних передач

– Ви сказали, що дивилися матчі Олімпіка разом зі своїм братом, коли були дитиною. Марсель вже був трохи в голові?

Так, я стежив за ними, це правда. І я також бачив "Таксі" Люка Бессона! Перший, 2-й, 3-й, 4-й! Я бачив їх серії, і навіть не один раз. Мені сподобалося. Тож певним чином я вже знав трохи маршрути міста (посміхається). І ми з братом дивилися матчі. Я б не сказав, що ми були справжніми фанами, але я знав команду, стиль та гравців", – поділився Маліновський в інтерв'ю з France 24.

Нагадаємо, Маліновський виступає за Марсель на правах оренди. Повноцінний контракт гравця належить Аталанті, проте провансальці готові викупити його. Руслан з перших днів завоював довіру тренерського штабу, тому у другій частині сезону провів за Марсель 21 матч в усіх турнірах, відзначившись 2 голами та однією результативною передачею.

До слова, за два тури до кінця сезону Олімпік гарантував собі місце у Лізі чемпіонів. Команда українця займає 3 сходинку турнірної таблиці (73 очки).