Щоб гарантувати собі участь у майбутній кампанії Ліги чемпіонів, Манчестер Юнайтед вистачило б вибороти у грі з Челсі бодай один пункт. Проте підопічні Еріка Тен Хага були налаштовані лише на максимальний результат.

Михайло Мудрик розпочав гру у стартовій обоймі та у дебюті гри змарнував 100% нагоду. Українець розігнав швидку контратаку, але у завершальній фазі банально не влучив по м'ячу. Відома приказка спрацювала блискавично, тому за кілька хвилин "Червоні дияволи" святкували гол Каземіро.

Під завісу тайму суперники обмінялися гострими моментами. На хибний постріл Галлахера МЮ відповів ефектним розіграшем, який завершив Марсьяль. Згодом Аріссабалага видав феноменальний сейв на лінії, але відбити одинадцятиметровий від Фернандеша йому не судилося.

На 78-й хвилині Фофана спочатку втратив м'яч у простій ситуації, а згодом дозволив Рашфорду себе обіграти – 4:0. Відквитати один м'яч зміг Феліш.

Манчестер Юнайтед після цього тріумфу піднімається на третє місце в АПЛ (72 очки). Челсі залишається на 12-й позиції (43 пункти).