УПЛ. 28 тур

Кривбас – Металіст – 2:0

Голи: Дібанго, 42, Капіч, 70

Хлопці Юрія Вернидуба теоретично ще зберігають шанси вигризти путівку в єврокубки. Але для цього вони не мають права втратити жодного пункту в трьох заключних матчах сезону. Харків'яни ж відчайдушно борються за збереження прописки в елітному дивізіоні.

Протистояння мало розпочатися на стадіоні Гірник о 15:00. Але Кривим Рогом пронеслася настільки потужна злива, що поле швидше нагадувало басейн для водного поло. Коли негода вгамувалася, працівники клубу змогли оперативно підготувати стадіон до гри. Щоб викачати воду, довелося навіть залучити пожежні машини.

О 17:10 матч таки розпочався. У дебюті поєдинку рахунок міг відкривати Соса, але пробив вище воріт. Металіст відповів потужним ударом з-за меж штрафного від Рязанцева, але Кліщук встиг дотягнутися до м'яча, який летів у дев'ятку.

Врешті Кривбас повів у рахунку на 42-й хвилині. Дібанго навісив з лівого флангу на дальню стійку, а Соса виграв другий поверх і замкнув головою. Дебютний гол нігерійського форварда за криворізький клуб.

Підопічні Вернидуба збільшили перевагу у другому таймі. З лінії штрафного Капіч завдав "більярдного" удару по воротах гостей.

2:0 – впевнена перемога Кривбаса. Криворізький клуб чіпляється за теоретичні шанси на єврокубки. Попереду в нього поєдинки із Металістом 1925 та СК Дніпро-1, які обов'язково слід вигравати і сподіватися на дві поразки Олександрії. А підопічні Огнєновіча, які залишилися на передостанньому місці в турнірній таблиці, зустрінуться з Минаєм і Чорноморцем.