Ла Ліга. Тур 36

Реал Мадрид – Райо Вальєкано – 2:1

Голи: Бензема, 31, Родріго, 89 – Де Томас, 84

Ельче – Севілья – 1:1

Голи: Моренте, 25 – Ламела, 10

Вилучення: Гуйє, 18

Вільяреал – Кадіс – 2:0

Голи: Джексон, 20, 45+2

Реал веде боротьбу за срібло чемпіонату. "Вершкові" до матчу посідали третє місце та відставали від Атлетіко на один бал. А ось Райо Вайльєкано опинився на 11 сходинці.

У першому таймі гості більше атакували, але підопічні Анчелотті краще реалізовували свої моменти. Бензема після розкішної передачі Вальверде майстерно обіграв голкіпера та влучив точнісінько у ціль.

По перерві Карвахаль міг подвоїти перевагу, але мʼяч зрадницьки пролетів вище воріт. Натомість Де Томас зрівняв шанси команд, влучивши у нижній кут. За кілька хвилин Реал знову вийшов вперед завдяки голу Родріго.

Перемога дозволила Реалу піднятися на 2 місце з 74 очками. Проте Атлетіко ще має зіграти свій матч туру проти Еспаньйола. Райо Вальєкано залишився на 11 сходинці з 46 пунктами.

У паралельному матчі туру Ельче приймав Севілью. Гості забили швидкий гол – відзначився Ламела. Проте на 18 хвилині Гуйє отримав червону картку за грубий підкат. Ельче скористався кількісною перевагою та відновив паритет завдяки удару головою від Моренте. Вже у другій половині зустрічі Севілья віддала мʼяч супернику та зосередилася на обороні.

Підопічні Луїса Менділібара зрівнялися з Жироною (49 очок), де грає українець Віктор Циганков. Команди посідають 9 та 8 місця відповідно. Натомість Ельче на дні з 21 балом.

А ось Вільяреал зустрічався з Кадісом. Ще у першому таймі форвард господарів Джексон оформив дубль. Далі Вільяреал грав по рахунку та спокійно втримував результат. Отже, господарі залишилися на 5 місці та відірвалися від найближчого переслідувача Бетіса вже на 7 очок. Кадіс – 16-й.