"Очікую, що поєдинок Зорі та Шахтаря буде цікавим, бо команда Патріка ван Леувена нині на ходу. І взагалі, я дивлюсь, що в луганської команди є певна легкість у грі, а це значить, що в них добре вибудований тренувальний процес.

В них 61 очко, якщо вони обіграють Шахтар, то в них буде 64, в Шахтаря 66, а далі "гірникам" грати з СК Дніпро-1. Дуже все цікаво зараз в турнірних перегонах. Якщо ж прогнозувати очне протистояння Зорі та Шахтаря, то, думаю, або донеччани переможуть луганчан, або навпаки. Нічиєї не буде.

А щодо гравців і гри Шахтаря варто сказати, що останнім часом вони якісь не дуже свіжі, скажімо так. Команда Йовічевіча перестала бігти під кінець чемпіонату. Не знаю, витягне Йовічевіч чи ні з певної ями, відновить віру у власні сили своїм хлопцям і їхні фізичні кондиції. Як на мене, в останніх іграх Шахтар виглядає слабко. Так, виграють, але звичної гри Шахтаря я не бачу.

Хоча я сам ще місяць тому був впевнений, що Шахтар виграє чемпіонат. Нині ж саме гравці СК Дніпро-1 свіжіше виглядають, на мою суб'єктивну думку. Отож, далеко не факт, що Шахтар стане чемпіоном. Золото можуть вибороти і СК Дніпро-1, і Зоря", – поділився Сабо в інтерв'ю Українському футболу.

Нагадаємо, що Шахтар зустрінеться із Зорею в рамках 28 туру УПЛ. Матч відбудеться сьогодні, 24 травня, стартовий свисток пролунає о 17.00.