Спокуслива Ванда вчергове поділилася звабливим фото у Instagram, де за нею стежать понад 16 млн підписників. Цього разу брюнетка продемонструвала свої апетитні сідниці у чорній білизні. "Підійшли до мене хлопчик-сусід, лисиця та бізнесмен, я не втекла і нікому не подала губи", – такий філософський підпис залишила Ванда під фото.

Підписники одразу активізувалися: "Що це за опис? Нехай попередня версія Ванди повернеться", "Мені подобається твоя особистість... але твої фотографії – моя слабкість". Однак серед коментарів встигли і згадати про Ікарді, захейтивши позицію аргентинки.

"Ванда, ти знаєш, що означає слово "рішення"? Ти дала коментар в громадських місцях, на телебаченні, в газетах, на радіо тощо. Ти без сумніву розлучилася і знову одягла свою обручку? Бо ти граєш з пресою. Ви розлучилися раз і назавжди! Ти повинна бути як Шакіра, такою ж твердою!" – розніс брюнетку один із підписників.

Нагадаємо, Нара та Ікарді тривалий час з'ясовували стосунки на публіці та навіть розходилися. Модель і блогерка звинувачувала коханого у невірності. А після того, як вони порвали, активно провокувала чутки про свій роман з репером L-Gante. Однак нещодавно аргентинська пара воз'зєдналася і не упускає шансу продемонструвати свої почуття.