Чемпіонат Франції. 36 тур

Осер – ПСЖ – 1:2

Голи: Сінайоко, 50Мбаппе, 6,8

Парижани були явними фаворитами у грі з Осером. Підопічні Гальтьє за два тури до кінця сезону могли на 6 пунктів відірватись від Лансу та на 99% забезпечити собі золоті медалі Ліги 1. Натомість господарі продовжували боротись за прописку в елітному дивізіоні Франції.

Мбаппе дуже швидко оформив для своєї команди комфортну перевагу. Спершу центральні оборонці Осера просто розсипалися перед французом та дозволили Мессі вивести свого партнера віч-на-віч з голкіпером, а за хвилину нападник знову відзначився шедевром – потужний удар в дотик з лінії карного був недосяжним для голкіпера.

Фатальний старт помітно підкосив господарів, але парижани, не поспішали доводити рахунок до розгромного. Натомість Осер огризнувся потужним пострілом захисника з меж карного майданчика, який взяла на себе поперечка.

На 50-й хвилині Сінайоко повернув інтригу у гру. Рамос програв позицію і дозволив малійцю вибігти на побачення з Доннаруммою. Цей гол став дебютним для 23-річного нападника у чемпіонаті Франції.

Осер відчув впевненість та кілька разів небезпечно пробирався через оборонні редути парижан. Втім, створити сенсацію аутсайдерам не судилося. А от Мбаппе на 90+3 хвилині впевнено реалізував свій єдиний епізод в другому таймі, але арбітр скасував взяття воріт через мінімальний офсайд.

Таким чином ПСЖ (84 очки) майже гарантував собі чемпіонство французької першості. Команда Гальтьє випереджає найближчого переслідувача на 6 пунктів за два тури до завершення сезону. Осер залишився на 16 позиції з 34 очками.