"Нам трохи не пощастило. Ми показали хорошу та сильну гру, було складно, бо ми грали проти дуже гарної команди. У Манчестер Юнайтед дуже кваліфіковані футболісти. У цьому матчі нам дуже допомогла підтримка вболівальників, вони були неймовірні. Це дуже важливо для кожного футболіста команди. Для мене це була дуже важлива гра і мені було комфортно на футбольному полі.

Перехід у Борнмут – це зовсім інший рівень для мене. Тут все дуже швидко: ти атакуєш, але через секунду вже захищаєшся. Потрібно бути готовим щохвилини. Манчестер Юнайтед багато атакував, у них багато технічних і швидких футболістів, але це хороша практика, коли ти граєш проти найкращих гравців, це допомагає прогресувати.

Відновлення після травми було складним. Я приїхав сюди з травмою, це був складний момент, тому що я хотів грати. Я чекав свого шансу, тренувався і зараз я готовий грати. Дякую тренеру за довіру, я намагатимуся показати свій найкращий футбол. Борнмут – дуже хороша команда, не лише гравці, а й персонал, медична служба. Лікарі дуже допомогли мені під час мого відновлення, я їм вдячний", – наводить слова Забарного BBC.

Нагадаємо, "вишні" мінімально програли Манчестер Юнайтед у 37-му турі АПЛ. Український захисник провів на полі весь поєдинок. Він віддав 53 точні паси (95%), заблокував два удари, виграв 3 єдиноборства, але стільки ж разів втратив володіння м'ячем.