Українська Прем'єр-ліга. 27-й тур.

Рух – Львів – 2:0

Голи: Сімінін, 77 (автогол), Руніч, 85

Обидва львівські колективи боролися за збереження прописки в Прем'єр-лізі. Втім якщо Рух має цілком реальні шанси врятуватись навіть від зони перехідних матчів, то у команди Безсмертного ситуація була критична. У разі поразки від "жовто-чорних", Львів втратив би шанси провести наступний сезон в УПЛ.

Підопічні Пономарьова створили перший по-справжньому гольовий момент вже на 7-й хвилині. Слюбик з правого флангу навісив у штрафний на Сапугу, а той пробив головою в дальній кут – неточно. Ближче до екватора тайму Львів відповів ефектною атакою. Ременяк підібрав м'яч у штрафному суперника та рабоною скидав в район 11-метрової позначки на Бугая. Владислав змарнував шедевральний момент.

Дует Слюбик-Сапуга знову нагадав про себе під завісу тайму. Богдан знайшов передачею Марка у карному майданчику, той скинув головою на Карабіна. Ярослав схибив повз ворота.

Голи прийшли наприкінці гри. На 77-й хвилині Сімінін поховав власну команду автоголом. Для досвідченого оборонця цей матч став ювілейним 200-м в УПЛ. За кілька миттєвостей Руніч з двох спроб подвоїв рахунок. Підопічні Безсмертного за іронією долі поступились у матчі за виживання.

Отже, Львів пакує валізи у Першу Лігу. Рух зрівнявся за очками з Вересом та Інгульцем – в усіх трьох команд по 27 балів.