Українська Прем'єр-ліга. 27-й тур.

Металіст 1925 – Металіст – 2:0

Гол: Безуглий, 58, Чирук, 68

Перед фінішною прямою УПЛ команда Едмара впевнено осіла всередині турнірної таблиці. Натомість підопічні Огнєновіча розташувались у зоні вильоту. Раніше команди зустрічались на полі лише один раз, у листопаді минулого року (0:0).

Перший тайм запам'ятався лише одним гольовим епізодом. Владислав Наумець у дотик пробивав після прострілу з лівого флангу, але м'яч прилетів прямісінько у кіпера. Загалом же незначна перевага на полі була за Металістом 1925, який регулярно організовував позиційні атаки.

По перерві команда Періци Огнєновіча так і не змогла знайти свою гру. Металіст досі не набрав жодного бала на полі суперника під керівництвом нового наставника і сьогодні також не зміг змінити прикру статистику. Безуглий розмочив рахунок на 58-й хвилині, першим опинившись на добиванні. За мить перед цим Ростислав Русин пробив у поперечку. Вже невдовзі Чирук подвоїв перевагу своєї команди завдяки чарівній передачі того ж таки Русина.

У Металіста був стовідсотковий момент, аби відквитати бодай один м'яч. Рязанцев після помилки Ткачука вийшов на побачення з воротарем, перекинув його, але у ворота не поцілив. Підсумковий рахунок – 2:0.

Металіст 1925 здобув 30 очок та стрибає на 9 позицію в турнірній таблиці. Металіст загруз в зоні вильоту з відставанням у 2 бали від Руха і зони перехідних матчів. Щоправда, сьогодні "жовто-чорні" зможуть збільшити відрив від харків'ян, якщо здолають у власному дербі Львів.