Манчестер Сіті, окрім дуелі проти Челсі, залишилося зіграти два поєдинки – проти Брайтона і Брентфорда. Зараз підопічні Гвардіоли лідирують в АПЛ. Востаннє "містяни" втрачали очки в англійській Прем'єр-лізі ще у лютому – тоді вони зіграли внічию з Ноттінгемом (1:1). Переможна серія Ман Сіті у внутрішньому чемпіонаті налічує 11 ігор.

Окрім того, крила команді Гвардіоли має надавати феєрична перемога над Реалом у півфіналі Ліги чемпіонів. Нагадаємо, вона розбила мадридців за сумою двох матчів 5:1.

У Челсі становище геть не таке радісне. Лондонці безнадійно застрягли посередині турнірної таблиці. У десяти останніх поєдинках в АПЛ "сині" здобули лише дві перемоги. А з Ліги чемпіонів вилетіли на стадії чвертьфіналу від того-таки Реала.

Протистояння на Етіхад Стедіум розпочнеться о 18:00 у неділю, 21 травня. Стежити за його перебігом можна буде на платформі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

Надійний букмекер FAVBET безперечним фаворитом у цьому поєдинку вважає Манчестер Сіті. Коефіцієнт на перемогу "містян" становить 1,26 бала, а звитяга Челсі стала б справжньою сенсацією – 13 балів. Ціна нічиєї – 6,40.

Фахівці очікують на результативну гру. Стандартний тотал більше 2,5 оцінюють коефіцієнтом 1,50. Аналогічний тотал менше – 2,66.

Найімовірнішим автором голу вважають норвезьку суперзірку Гвардіоли Ерлінга Холанда (1,55). Він впевнено лідирує у бомбардирських перегонах АПЛ – 36 голів, 7 асистів.