АПЛ. Тур 37

Вулверхемптон – Евертон – 1:1

Гол: Хван, 34 – Міна, 90+10

Ліверпуль – Астон Вілла – 1:1

Гол: Фірміно, 90 – Ремзі, 27

Нереалізований пенальті: Воткінс, 22

Фулхем – Крістал Пелас – 2:2

Голи: Мітровіч, 45+5 (п), 61 – Едуар, 34, Ворд, 83

Віталій Миколенко через травму не потрапив до заявки на другий поспіль матч Евертона. Без українця "іриски" у першому таймі пропустили від Вулверхемптона і ніяк не могли відігратися, попри відчутну перевагу. Змінив це аж на 10-й компенсованій хвилині Єрі Міна. Підопічні Шона Дайча поки залишилися на рятівній 17-й сходинці, але Лідс і Лестер, що зіграли на матч менше, відстають на 2 і 3 бали відповідно.

Ліверпуль у разі поразки Астон Віллі остаточно втрачав шанси на ЛЧ. Пропустити мерсисайдці могли уже на 22-й, але Воткінс не забив пенальті. Втім, ще через кілька хвилин Ремзі таки вивів гостей уперед. Після цього бірмінгемці непогано захищалися, але врятувати Ліверпуль на 90-й таки зумів Роберто Фірміно, що вийшов на заміну у середині другого тайму. Знаково, що для бразильця це був останній матч на Енфілді, адже влітку він покине Ліверпуль, за який виступає з 2015-го. Команда Клоппа посідає п’яту сходинку, відстаючи на три бали від Манчестер Юнайтед та Ньюкасла, що зіграли на одну гру менше. Відтак, шанси "червоних" повернутися до Ліги чемпіонів радше теоретичні.

Найрезультативнішим видався поєдинок команд, що вже не мають жодних турнірних завдань. Фулхем та Крістал Пелас забили один одному по два голи.