"Часто критикую? Я просто хочу показати людям, що він не такий, як усі думають. Зінченко вже всіх заплутав, навіть себе. Він у нас лівий захисник чи опорний? Мабуть, він сам не знає. Таке відчуття, що він грає там, де йому зручно, а зрештою ніде не встигає.

А коли починають писати, що він найкращий лівий захисник у світі, то мені стає не по собі. Таке відчуття, що всі сліпі! Тому я спеціально дивлюся матчі Арсенала та розбираю гру Зінченка.

Усі кажуть, що Арсенал без Зінченка ніякий. Дивишся його статистику, а там два асисти та гол. Як вам? Едегор та Мартінеллі забили вже по 15 голів, а у нас усі Зінченка вихваляють! Думаю, його самого має вже нудити від того, що його так багато в пресі", – сказав Леоненко у інтерв'ю FanDay.

Додамо, що конфлікт між експертом та футболістом триває вже довго. Відколи Зінченко перебрався в АПЛ, Леоненко не може дати йому спокою та демонстративно висловлюється на адресу Олександра, принижуючи його. Раніше футболіст реагував на цей хейт, а згодом почав просто ігнорувати.