Серія А. 35 тур

Спеція – Мілан – 2:0

Гол: Вішневскі, 75, Еспозіто, 85

Мілан до цього протистояння підходив після болючої поразки від Інтера у першому матчі півфіналу Ліги чемпіонів (0:2). В Серії А "россонері" теж перебувають у дещо гіршому становищі – вони йдуть п'ятими, натомість підопічні Індзагі розташувалися на четвертому щаблі. Спеція бореться за виживання – команда не вигравала у восьми поєдинках поспіль.

Український півзахисник Спеції Віктор Коваленко, на жаль, уже традиційно гру розпочав на лаві запасних. Перший тайм був скупий на яскраві моменти. Мілан завдав два удари у площину воріт, господарі не спромоглися відповісти жодним – рахунок так і не "розмочили".

У другому таймі господарі вищирили зуби. Аміан Аду після навісу з кутового поцілив у стійку, але на добиванні вдало зіграв Вішневскі – 1:0. А під завісу дуелі Спеція змусила шалені свої трибуни – Еспозіто подвоїв перевагу.

Ця сенсаційна звитяга допомогла команді українця суттєво зміцнити шанси на збереження прописки в Серії А. Коваленко, до слова, на полі з'явився аж у компенсований час. Спеція все ще перебуває у зоні вильоту, але зрівнялася за очками з Вероною – 30 пунктів. Натомість Мілан ускладнив собі завдання у боротьбі за путівку в Лігу чемпіонів – 5 місце, 61 очко.