У попередніх турах підопічні Френка Лемпарда гарантували собі збереження прописки в АПЛ. Сподіватись на більше марно. Челсі втратив навіть математичні шанси на місце в зоні єврокубків.

Натомість у Ноттінгема є цілком реальна мрія "вижити" у вищому дивізіоні Англії, тож "спритним деревам" доводиться боротися за кожний пункт. Михайло Мудрик не потрапив у стартовий склад "аристократів" й так і не вийшов на поле.

Перший тайм видався невдалим для господарів поля. На 13-й хвилині Авоньї відкрив рахунок, скориставшись першою ж найліпшою нагодою. Челсі при тотальній перевазі у володінні м'ячем (73%) спромігся завдати лише один удар по воротах. Жоау Феліш втратив найкращу нагоду зрівняти. Замкнув головою класну передачу в штрафний – Навас відзначився блискучим сейвом.

По перерві підопічні Лемпарда презентували гостям заготовлений у роздягальні сюрприз. Стерлінг за 7 хвилин оформив дубль, перевернувши хід гри. Тепер відігруватись довелося Ноттінгему. Тайво Авоньї врятував свою команду від поразки – 2:2.

Челсі залишається на 11 позиції. "Лісники" йдуть 16-ми, відірвавшись від зони вильоту на 3 бали.