"Я пишаюся нашою грою. У першому таймі команда була неймовірною: ми могли забити ще кілька голів, тому що підхід був чудовий. Це дозволило нам отримати важливий результат, але за шість днів нам доведеться трактувати матч як перший. У вівторок ми почнемо з перевагою, і публіка буде на нашому боці. Але будьте обережні, тому що це буде непросто.

Щоб здійснити нашу мрію, пробитись до фіналу, потрібно ще багато зусиль. Я просив підійти до гри з Міланом з розумом, і був задоволений: гравці контролювали кожен сантиметр поля, а ті, хто виходив на заміну, нам дуже допомогли. Повторюю: це ще не кінець. Стамбул ближче? Зовсім ні.

Через 72 години у нас буде важливий матч проти Сассуоло, і нам доведеться відновити фізичну та моральну форми. Деякі гравці пішли з поля з синцями, і тепер нам потрібно буде постаратися, щоб бути готовими також до чемпіонату. Від нашої мрії нас віддаляють 90 хвилин", – цитує Індзагі Gazzetta.it.

Нагадаємо, Інтер здолав Мілан у першому півфінальному матчі Ліги чемпіонів (2:0). Другий поєдинок відбудеться 16-го травня. За ще одну путівку у фінал ЛЧ поборються Реал Мадрид та Манчестер Сіті. В першому матчі 1/2 фіналу "бланкос" і "містяни" розписали нічию (1:1).