"Процес відновлення ще триває можна сказати. Болить після ігор і в деяких моментах на іграх. Це потрібно пройти, працювати далі і процедури проводити. Але вже краще, з кожним днем все краще. Потрібно закачувати м’язи привода, як кажуть, щоб менше боліло.

У чому складність травми я й сам не можу відповісти. Ну воно просто там у мене болить. Спочатку було, що ніби у мене там рвалась нога, по-різному буває, різні болі. Я лікарям не можу пояснити, але добре, що з кожним днем краще.

Для виклику в збірну слід забивати голи. Буду забивати – викличуть. Потрібно викладатися у кожній грі, перемагати кожну гру і робити результативні дії – тоді звернуть на тебе увагу. Звичайно, кожен футболіст хоче потрапити у збірну, я не виняток. Будемо працювати", – сказав Швед у коментарі ВЗБІРНА.

Нагадаємо, Мар’ян травмувався ще восени 2022 року, переніс операцію і тільки нещодавно почав виходили на поле. Загалом у нинішньому сезоні він встиг зіграти 12 матчів, у яких забив 4 голи і віддав 2 результативні передачі.