Поєдинок на Сантьяго Бернабеу відбудеться у вівторок, 9 травня. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом. Стежити за протистоянням грандів можна буде на платформі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

У попередньому раунді Ліги чемпіонів Реал, нагадаємо, знищив Челсі за сумою двох матчів 4:0. А "містяни" розправилися з Баварією – 4:1. З того часу мадридці встигли завоювати Копа дель Рей, здолавши у фіналі Осасуну (2:1). Однак у Прімері справи у команди Анчелотті йдуть не так блискуче – зараз Реал посідає аж третє місце у турнірній таблиці, пропустивши вперед Барселону і Атлетіко.

Натомість Манчестер Сіті лідирує в АПЛ, випереджаючи Арсенал на одне очко. Але у підопічних Гвардіоли є один поєдинок у запасі.

Фаворитом єврокубкового матчу у Мадриді надійний букмекер FAVBET вважає Манчестер Сіті. Коефіцієнт на перемогу гостей – 2,31 бала. На звитягу Реала – 3,30. Ціна нічиєї 3,70 бала.

Найімовірнішим автором голу в поєдинку на Сантьяго Бернабеу фахівці вважають норвезьку суперзірку Гвардіоли Ерлінга Холанда (1,90). До слова, він зараз лідирує у бомбардирських перегонах АПЛ, маючи у активі 35 забитих м'ячів та 7 асистів. Окрім того, він йде на першому місці за цим показником і у Лізі чемпіонів.

Також букмекери високо оцінюють шанси Каріма Бензема. Коефіцієнт на те, що форвард мадридців розпишеться у воротах Куртуа – 2,30 бала.