"Це особлива ніч та чудовий момент. Я дуже щасливий. Я не знаю, що ще сказати. Звичайно, я знав про рекорд, ми намагалися створити гольові моменти, і це було нелегко, тому що вони добре захищалися. Було складно у першому таймі, але потім моменти з'явилися.

Я не думаю про те, щоб побити вічний рекорд Діксі Діна (60 м'ячів). Я посплю, прокинусь завтра, а потім спробую допомогти команді набрати три очки проти Лідса. З їхнім новим головним тренером (Семом Еллардайсом) це буде непросто.

Я не можу більше думати про ці рекорди, інакше збожеволію. Я піду додому, пограю у відеоігри, поїм і потім посплю. Завтра я маю думати про Лідс. У яку я граю відеогру? Не можу назвати, це було б дуже незручно. Чи обміняв би про всі свої голи на требл? Так! Так! Це найголовніше. Усі знають, що це можливо, але ми не можемо зараз думати про фінал Кубка Англії. Нам просто потрібно думати про Лідс. Тепер кожна з останніх та 9 ігор – це фінал кубка", – сказав Холанд BBC.

Нагадаємо, Ерлінг Холанд встановив рекорд АПЛ за голами у сезоні, забивши 35-й гол у 33 матчах. Зазначимо, що норвежецьперевершив досягнення Ендрю Коула та Алана Ширера (по 34 голи).