Серія А, 33 тур

Аталанта – Спеція – 3:2

Голи: де Рон, 32, Дзаппакоста, 48, Мурієль, 54 – Г'ясі, 18, Бурабія, 64

Салернітана – Фіорентина – 3:3

Голи: Діа, 10, 59, 81 (пен.) – Гонсалес, 36, Іконе, 71, Бірагі, 84

Сампдорія – Торіно – 0:2

Голи: Буонджорно, 31, Пеллегрі, 90+5

Вилучення: Аміоне, 90+5 (С)

Ювентус – Лечче – 2:1

Голи: Паредес, 15, Влаховіч, 41 – Сіссей, 36 (пен.)

Яскрава перестрілка відбулася в матчі Аталанта – Спеція, який нещодавно був би дуже цікавим українському глядачу. Втім, Руслан Маліновський вже кілька місяців бігає за Марсель, а Віктор Коваленко сидить у запасі "орлят".

До перерви суперники обмінялися голами, а після Аталанта нібито гарантувала собі перемогу. Бурабія повернув інтригу на останні півгодини, але 3 очки таки забрала команда Гасперіні. Аталанта виграла 3 тур поспіль і хоча б тимчасово вискочила на четверту сходинку. Коваленко і компанія ризикують впасти у зону вильоту, якщо Верона вирве бодай очко в Інтера.

Гаряче було і в поєдинку Салернітана – Фіорентина, де сольний концерт влаштував Булай Діа. Сенегалець тричі виводив господарів уперед, оформивши хет-трик (загалом 15 голів у чемпіонаті).

Всі старання Діа перекреслила дірява оборона Салернітани, яка постійно дозволяла Фіорентині відігратися. Активним учасником камбеку "фіалок" був екс-легіонер Шахтаря Додо, який під час першого м'яча навісом знайшов голову Ніко Гонсалеса.

Сампдорія і Торіно видали найнуднішу гру першого слоту. "Бики" легко виграли, відвантаживши супернику по голу в кожному з таймів. Сампа залишається на дні таблиці і чекає офіційного оформлення вильоту, а Торіно зі статусом міцного середняка просто отримує задоволення від футболу.

Ювентусу довелося добряче помучитися з Лечче. Туринці виграли першу половину завдяки шедеврам Паредеса і Влаховіча. Чемпіон світу вліпив гол з 30-метрового штрафного, а серб з льоту замкнув подачу земляка Костіча. Комфортній перевазі завадив Даніло, який курйозно зіграв рукою і "привіз" пенальті. По перерві фанатам Юве судилося сильно нервувати, але оборона на чолі зі Щенсни витримала. Туринці потіснили Лаціо з другої сходинки, але в голові ще слід тримати невизначеність з потенційними 15 очками штрафу для команди Аллегрі.