Розкішна білявка приголомшила шанувальників фотографіями у ледь помітному бікіні, яке чудово підкреслює її струнке тіло. Джессіка насолоджується відпочинком на березі моря, смакуючи коктейлем та розбурхуючи уяву фанатів.

Світлини викликали захват у фоловерів. Пост вподобала також донька наставника Манчестер Сіті Пепа Гвардіоли – Марія. До слова, в Instagram за Джессікою стежить 1 мільйон 800 тисяч підписників.

Гойкоечеа співпрацює з елітними брендами, зокрема, Dolce&Gabbana та Dior. Також займається акторською діяльністю. Звабливиця любить ділитися гарячими фотосесіями у соцмережах. В її арсеналі – крихітні купальники, екстремальне міні та приголомшливі декольте. Нещодавно вона розірвала Instagram світлиною у прозорій сукні, яка майже не залишила місця для фантазії.

Також Гойкоечеа пробує свої сили у дизайнерському бізнесі. Нещодавно вона навіть отримала премію Idolo Awards – на церемонію нагородження жінка з'явилася у сукні, яку преса назвала дуже ризикованою. Груди ефектної білявки прикривали тільки три смужки стразів.