"Мірчі Луческу зробили операцію на нозі в Києві, вона пройшла успішно. Рішення зробити операцію в Україні, а не в європейських країнах, було ухвалено головним тренером після матчу з Шахтарем, щоб показати свою відданість та підтримку Україні та українському народу. А також, щоб перебувати поряд з командою і стежити за її тренувальним процесом.

Найближчим часом Луческу розпочне реабілітацію під контролем столичних лікарів. Також ситуацію під контролем тримає динамівський медперсонал, який допоможе тренеру пройти швидке та успішне відновлення у Києві. Наставник перебуває у чудовому настрої, доброму гуморі і вже рветься до роботи. У понеділок він вже робив перші кроки палатою. Мірча Луческу передає привіт команді та її вболівальникам", – йдеться у повідомленні прес-служби Динамо.

На час реабілітації румунського фахівця керує головною командою Динамо його асистент Олександр Шовковський. У своєму першому поєдинку колишній кіпер здобув перемогу над Металістом (3:1). Наразі кияни перебувають на четвертій сходинці УПЛ, у топ-3 Шахтар, СК Дніпро-1 та Зоря.