Севілья прийматиме підопічних Мічела вже сьогодні, 1 травня. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом. Стежити за подіями на полі можна буде на платформі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

Протистояння на Рамон Санчес Пісхуан буде запеклим – обидві команди мають по 41 пункту в Прімері. Жирона посідає десяту сходинку, випереджаючи Севілью лише за додатковими показниками.

У попередньому турі Ла Ліги каталонці сенсаційно здолали Реал (4:2). Кастельянос відзначився історичним покером у ворота Луніна – аргентинець став першим футболістом у XXI столітті, який забив "вершковим" чотири м'ячі в одному матчі. Віктор Циганков у тому поєдинку провів на полі 72 хвилини. Натомість підопічні Менділібара кілька днів тому мінімально обіграв Атлетік (1:0).

Надійний букмекер FAVBET фаворитом матчу вважає Севілью. Коефіцієнт на її перемогу – 1,96 бала, на звитягу гостей – 4,15. Нічию оцінюють в 3,60 бала.

Найімовірнішим автором голу, на думку фахівців, є форвард господарів Юссеф Ен-Несірі (2,10). Також високо оцінюють шанси його одноклубника Рафаеля Міра (2,30).