Футбольна знаменитість та його обраниця поділилися світлиною, на якій вони проводять час у дорогому ресторані в Саудівській Аравії. Зіркова пара цілується, тримаючи в руках коктейль. "За кохання", – підписав Роналду романтичну фотографію.

Таким чином Кріштіану і Джорджина намагаються спростувати чутки про те, що перебувають на грані розриву. Нещодавно португальські ЗМІ почали ширити інформацію, що форвард Аль-Насра хоче покинути свою пасію, бо вона страждає на манію величі та займається марнотратством. Мовляв, іспанська модель цілими днями тринькає гроші у торгових центрах Ер-Ріяда.

Натомість Джорджина гнівно відреагувала на чутки про кризу в стосунках з Роналду та назвала ідіотами тих, хто вірить у подібні плітки.

Нагадаємо, Кріштіану і його наречена виховують п'ятьох дітей: Кріштіану-молодшого, двійнят від сурогатної матері (Єву та Матео), а також ще двоє спільних доньок – Алану Мартіну та Беллу Есмеральду. Пара разом з 2016 року. Раніше португалець зазначав, що вважає щасливою сім'ю, в якій є мінімум семеро малюків.