АПЛ. Тур 34

Фулхем – Манчестер Сіті – 1:2

Голи: Вінісіус, 15 – Холанд, 3 (п), Альварес, 36

Манчестер Юнайтед – Астон Вілла – 1:0

Гол: Фернандеш, 39

Ньюкасл – Саутгемптон – 3:1

Голи: Вілсон, 55, 81, Волкотт, 79 (а) – Армстронг, 41

Борнмут – Лідс – 4:1

Голи: Лерма, 20, 24, Соланке, 63, Семеньо, 90+1 – Бемфорд, 32

Вже на третій хвилині поєдинку з Фулхемом Манчестер Сіті заробив право на пенальті, що реалізував Ерлінг Холанд. Для норвежця цей гол став уже 50-м в усіх турнірах сезону – це на 21 більше, ніж у будь-якого іншого гравця АПЛ.

Зіпсувати ювілей Ерлінгу спробував Вінісіус, який досить швидко відновив паритет, подарувавши тим самим надію ще й Арсеналу. Утім Хуліан Альварес ще до перерви знову вивів уперед "містян". Чемпіон світу замінив у стартовому складі Кевіна Де Брюйне, який зазнав пошкодження в матчі проти "канонірів". У другому таймі підопічні Гвардіоли не дозволили суперникам створити жодної небезпеки, щоправда, і самі не забили. Хай там як, у турнірній таблиці Манчестер Сіті тепер випереджає Арсенал на 1 очко і має гру в запасі.

На третій сходинці залишився Ньюкасл, який завдяки дублю Вілсона здобув вольову перемогу над Саутгемптоном. "Сороки" на два бали випереджають Манчестер Юнайтед, що мінімально здолав Астон Віллу. У "дияволів", щоправда, гра у запасі.

Борнмут Іллі Забарного розгромив Лідс та практично гарантував собі місце в еліті на наступний сезон. Сам український захисник увесь матч просидів на лаві запасних.