Серія А. Тур 32

Інтер – Лаціо – 3:1

Голи: Мартінес, 78, 90, Госенс, 83 – Андерсон, 30

Після восьми матчів без поразок, що дозволили закріпитися на другій сходинці, Лаціо у попередньому турі несподівано поступився Торіно. Принциповий поєдинок проти Інтера підопічні Мауріціо Саррі теж розпочали не надто переконливо. "Нерадзуррі" створили кілька моментів, а на 27-й екс-зірка Шахтаря Генріх Мхітарян навіть відкрив рахунок. Втім, VAR помітив у цьому епізоді положення поза грою.

Після цього римляни врешті прокинулися і змогли вийти вперед, хай і не без допомоги суперників. Колишній гравець Лаціо Франческо Ачербі подарував "орлам" м’яч перед власними карним майданчиком, чим скористався Феліпе Андерсон. Восьмий гол бразильця у сезоні. Повернути паритет міг все той же Мхітарян, але зовсім трохи не влучив у ворота класним ударом з лінії штрафного.

Господарі змарнували кілька непоганих нагод повернути рівновагу після перерви, але на 78-й Лаутаро Мартінес таки досяг мети. Чемпіон світу скористався передачею Ромелу Лукаку у штрафний майданчик та забив свій 16 м’яч. Більше лише у форварда Наполі Осімхена (21). Невдовзі Лукаку ще раз продемонстрував навички асистента – Госенс замкнув передачу бельгійця у карколомному стрибку. Падіння німця після результативного удару виявилося настільки сильним, що його довелося замінити.

Довершив вольовий тріумф міланців Мартінес, оформивши дубль на останній хвилині.

Інтер підійнявся на четверту сходинку, але стільки ж очок позаду мають Мілан та Рома. На два більше та гра у запасі – в Ювентуса, на чотири – у Лаціо. Наполі уже в цьому турі може забезпечити чемпіонський титул, якщо здолає Салернітану.