"Сьогодні я побачив суддю, яка дійсно є фахівцем дуже високого рівня. Катерина – єдина, хто судить в Європі. І це невипадково. Вона – жінка, яка набагато більше розбирається в футболі і правильно судить, ніж всі ті інші мужики, які є в Україні. Бо ті судять з огляду на "щось, якось і десь", а Монзуль виходить і чесно виконує свою роботу.

Вона це робить дуже цікаво і класно, до неї зауважень у мене немає. Якщо і є якісь помилки, то я стовідсотково знаю: ці дії не є заангажованими. Будь-яка людина може помилятися. А коли ти граєш і судять трошки інші арбітри – не буду називати прізвищ, – дивуєшся. Тому може вони мене і виводять вже: після 23 турів у цьому чемпіонаті я маю два вилучення, тому не хочу навіть говорити про це. Більше слова про них не скажу.

Так, деколи можу крикнути, як було у грі з Минаєм. Але я не ображав того арбітра і нічого поганого йому не казав. Це на його совісті. Бог усім суддя – він і розсудить. Бумеранг ніхто не скасовував: якщо вони вважають, що його немає – дуже помиляються. Просто цей бумеранг ще десь у дорозі і поки до них не долетів", – розповів Вернидуб офіційному сайту Кривбаса.

Нагадаємо, Кривбас переміг Олександрію (2:1) у матчі 24-го туру УПЛ. Наразі Олександрія посідає 5 місце в УПЛ з 34 очками, а Кривбас піднявся на 6 сходинку (31 бал).