УПЛ. Тур 23

Кривбас – Олександрія – 2:1

Голи: Стецьков, 65, Микитишин, 81 – Мірошніченко, 90+2

Рух – Ворскла – 1:1

Голи: Климчук, 90+1 (П) – Степанюк, 58

Кривбас приймав Олександрію. У першому таймі варто відзначити момент гостей. Скорко з правого флангу скинув на Кулакова, а той з розвороту поцілив не у ворота, а в Безкоровайного.

По перерві Олександрія активізувалася. Третьяков мав чудову нагоду розмочити рахунок, проте з близької відстані пробив прямо у воротаря. Значно краще свій момент використали підопічні Вернидуба – Стецьков зрізав мʼяч у сітку після подачі з кутового. Згодом Кривбас розігнав контратаку, яка завершилася результативним ударом Микитишина. Один мʼяч відіграв Мірошніченко, але на більше часу не вистачило.

Отже, Олександрія на 5 місці в УПЛ з 34 очками. А ось Кривбас піднявся на 6 сходинку (31 бал).

У паралельному матчі туру Рух зустрічався з Ворсклою. Команді зі Львова необхідно було зачепитися за очки, адже колектив опинився у зоні вильоту. У першому таймі на полі було багато боротьби, але голів не вдалося забити. Климук запустив гармату – Ісенко відпрацював надійно. Невдовзі вже голкіперу Руху довелося рятувати свою команду після удару Челядіна.

Друга половина зустрічі була цікавішою. Кане знайшов у карному майданчику Степанюка, який в один дотик розстріляв ворота. На останніх хвилинах Руху вдалося зрівняти рахунок з пенальті, який привіз Яворський. Климчук реалізував 11-метровий. Ворскла опустилася на 7 місце з 30 очками, а Рух на 14 місці та має у своєму активі 20 балів.