УПЛ, 23 тур

Колос – Шахтар – 1:3

Голи: Оріховський, 14 – Бондаренко, 47 (пен.), Траоре, 52, Келсі, 80

Шахтар пропустив вже на 14-й хвилині після розіграшу штрафного. Оріховський отримав передачу від Чоботенка, опинився сам біля воріт Трубіна та впевнено пробив. "Гірники" відігратись у першому таймі не змогли, ковалівці щільно захищалися.

Одразу по перерві Чоботенко зіграв рукою у власному карному майданчику, арбітр вказав на позначку. Бондаренко взявся виконувати 11-метровий та зрівняв рахунок. Через декілька хвилин Траоре вдалим ударом вивів "помаранчево-чорних" вперед. Ця перевага додала впевненості підопічним Йовічевіча, тож вони продовжували активно пресингувати та атакувати.

Під завісу зустрічі на поле вийшов Келсі, якому вистачило всього хвилини, щоб скористатися своїм моментом. Саме венесуелець забив третій гол Шахтаря. Підопічні Вишняка мали нагоду відіграти один м'яч, однак Гусову не вдалося переграти Трубіна.

Тож, Шахтар залишається на першій сходинці УПЛ, набравши вже 56 очок. Позаду СК Дніпро-1 (48 пунктів та 2 гри в запасі) і Зоря (46 балів та гра в запасі). Колос розташовується на 6-му місці з 30-ма очками.